Wednesday, November 23, 2011

Cartea nr. 6 - Dincolo de varf, Zig Ziglar

Uff, uff .. am terminat de citit cartea asta in 2 zile jumatate. Super interesanta! Am mai citit cateva idei, articole scrise de Ziglar, insa asta e prima carte pe care o citesc din scoarta in scoarta. Un autor mare, de talia lui Andrew Carnegie sau Brian Tracy, care te captiveaza cu povestioarele care sunt presarate de-a lungul cartii. Nu degeaba e preferatul Alinei...

Va las doar cu un gand din aceasta, caci deja m-am apucat de cartea "Cele 21 de Legi Incontestabile ale Leadership-ului" a lui John C. Maxwell. Deadline: Sambata dupa-masa! :)

"Pot cumpara o casa, dar nu un camin; un pat, dar nu o noapte de somn; placere, dar nu si fericire; distractie, dar nu liniste sufleteasca; un insotitor, dar nu si un prieten."

"Daca nu iti place cine esti si unde esti, nu-ti face griji, pentru ca nu esti obligat sa ramai cum esti si nici unde esti. Poti evolua. Te poti schimba. Poti fi mai mult decat ceea ce esti."

"Cea mai importanta parere pe care o ai este despre tine si lucrurile cele mai importante pe care le spui sunt cele pe care ti le spui"

"Daca vrei sa conduci lumea in liniste trebuie sa o amuzi" Emerson

Stiati ca la varsta de 4 ani copiii rad de 400 de ori pe zi, in vreme ce adultul rade de 15 sau 16 ori pe zi?

Inchei cu un citat a lui Paul Newman: "And if you don’t take yourself seriously, you’ve got a chance." (N.R. "Daca nu te iei prea in serios, mai ai o sansa")

Zambiti, va rog! Viata e minunata!

Dorin









No comments: