Sunday, September 15, 2013

Tata si fiu



2013 a fost (si inca este) un an exceptional pentru Mihai al meu. A inceput cu alegerea lui ca si capitan al scolii, apoi cu acceptarea lui la Mansfield, examenul la State High, calificarea la faza regionala atat la inot cat si la alergare, straight “A”s pe report card, iar mai nou “High Distinction” la Science, plasandul in primii 1% elevi din Australia si Noua Zeelanda, si medalie de aur la “Math Team Challenge”. Si anul nu e terminat! Mai are cateva trofee de castigat :)


Inainte de examenul de la Brisbane State High i-am spus ca daca intra la acest liceu o sa mergem doar noi doi baietii in Los Angeles! Nu trebuie neaparat sa mearga la el, ci doar sa intre. Examenul pe care il avea de sustinut ar fi fost ca si o incununare a celor 7 ani de munca.

Si a intrat!  Printre primii chiar. Asa ca maine pe vremea asta o sa fim in drum spre LA. Cu un mic stop in ... Hawaii!

Let the party begin!

Dorin




1 comment:

Unknown said...

Felicitari lui Mihai si voua, parintilor! Uau, ce rezultate are! Ma bucur sa vad ca va merge atat de bine, s-o tineti tot asa! Succes in continuare la scoala lui Mihai si Iuliei! Transmite-i salutari Alinei. Sper sa mai scrie si ea pe blog. :-)

cu drag,
Janina