Sunday, December 27, 2009

Sarbatori fericite!

Un alt nou an isi face aparitia la orizont, acum cand ne pregatim sa ii spunem “bye, bye” la anul 2009.

A fost un an foarte bun pentru noi.

Am fost sanatosi, am avut de lucru, am reusit sa ne intalnim cu taica-mio, am vazut niste locuri incredibile (am facut snorkeling la Marea bariera de corali, am fost pe Daydream island), am fost pe cruise, am fost la grand prix-ul de la Melbourne, am fost la concert la P!nk, am alergat la “Bridge to Brisbane”, am mai participat la inca o competitie caritabila “Walk for bible”, etc.

Copiii nostri au terminat foarte bine scoala:

Mihai a avut un an de exceptie! A fost intr-o clasa mixta (cu elevi din clasa a 3-a si a 4-a) si a fost unul dintre cei mai buni din clasa (spun astea bazandu-ma pe notele obtinute la sfarsit de an). A fost campion la connect 4 pe scoala, a invatzat sa cante la pian si la vioara, a facut fotbal, a ajuns in echipa de “squads” la inot, a mers la trei concursuri pe Australia (a luat “high distinction” (adica a fost intre primii 1% din Australia) la matematica si “science”, si “distinction” (primii 5%) la “computer science”)

Iulia a terminat grupa pregatitoare si de la anul o sa fie si ea la scoala. Si ea a mers foarte bine cu scoala, insa nu a primit note. A avansat si ea vreo 4 nivele la inot! Deocamdata asta e singur sport pe care il face.

Pentru mine e un bun prilej sa trag linie si sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care mi le-a dat anul asta. Nu a fost meritul nostru pentru tot ceea ce ni s-a intamplat ci totul i se datoreaza doar Lui.

De abia astept sa vina 2010 si sa ma bucur de incercarile pe care o sa le aduca cu el!

Profit de acest ultim blog ca sa va urez si voua tot ce imi doresc si eu in viata mea pentru 2010 si nu uitati ca viata e o calatorie si nu o destinatie!

Inchei cu un gand pe care l-am primit de la Sorin Ivascu: Bucurati-va de viata in fiecare zi ca si cum ati primi-o cadou in fiecare dimineata!

Dorin